Brynäs IF

724405 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704366

Sv: A propósito de nada
mk: Jadu, logiken ligger väl i att man erbjuder en lön som representerar rollen. Vet inte vilken roll Carlsson är tänkt att ha i Modo, men får intrycket av att det är högre upp än i fjärdekedjan.

Kollade runt lite på EP och här är några spelare som jag tycker är intressanta.

Regenda har en bakgrund i Sverige och en storlek som vore intressant att få in. Silfverberg borde kunna ge referens där.

Rubins är en rörligare version av Cukste. Dessutom en bakgrund i Sverige och inkörd i SHL.

Koivula var en ganska stor talang i ung ålder. Robust i närkamperna.

Jenik ryktades vara på väg till Europa under den gångna säsongen. Brynäs kan ta honom och Söderström i en dubbeldeal.

Sikura är nog dyr nu. Kanske inte får plats i Skellefteå, men blev verkligen bättre och bättre där efter en svag inledning. Bra på skridskorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Har scannat av AHL-marknaden för högerfattade backar med lite yngre profil (kring 25 år), hyggliga stats (plusstatistik samt en del poäng) och hyfsat med kilon. Hittade fem stycken i 23-25 årsåldern plus en 28-åring. Alla med utgående kontrakt, tvåvägs- eller enskilda AHL-kontrakt.

En svensk som varit borta från Sverige ett tag men ändå är ung, är Simon Johansson. Bra +- stats i bottenlaget Iowa Wild, tvåvägsspelare, bakgrund i Dif, kanske dags att åka hem till Sverige?

Vidare filtrerade jag fram AHL-prospekt i tuffe Cole Clayton, Chase Priskie, Reilly Walsh, finske Lassi Thomson och Jett Woo med relativt goda stats och storlek.

www.eliteprospects.com/player/289775/simon-johansson

www.eliteprospects.com/player/282470/cole-clayton

www.eliteprospects.com/player/177666/chase-priskie

www.eliteprospects.com/player/300597/reilly-walsh

www.eliteprospects.com/player/372919/lassi-thomson

www.eliteprospects.com/player/281813/jett-woo
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Rubins vettetusan om han är så mycket bättre än Cukste egentligen. Modoiterna var inte varit helt nöjda med honom.
Såg dessutom att han tackat nej till VM pga en operation, vet inte hur allvarlig den är dock.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: sikura skulle jag på ren magkänsla säga spelar kvar i Skellefteå eller spelar i Schweiz, rubins hade jag hoppats på också men tror ceda är istället för han. Då jag tror cukste också blir kvar. Inte glömma han vann tjeckiska ligan året innan och spela Lettlands landslag som kom trea och då gå till HA som är ett steg ner från tjeckiska ligan så tror han har haft samma typ av kontrakt som indrasis att han var garanterad kontrakt vid uppflytt så tror backsidan om djoos är klar är klar nu med dom 6 plus Larsen och en junior back
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur mycket vikt ska man lägga vid Rightare och Leftare?
Kommentera