Brynäs IF

724395 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704387

Sv: A propósito de nada
Har scannat av AHL-marknaden för högerfattade backar med lite yngre profil (kring 25 år), hyggliga stats (plusstatistik samt en del poäng) och hyfsat med kilon. Hittade fem stycken i 23-25 årsåldern plus en 28-åring. Alla med utgående kontrakt, tvåvägs- eller enskilda AHL-kontrakt.

En svensk som varit borta från Sverige ett tag men ändå är ung, är Simon Johansson. Bra +- stats i bottenlaget Iowa Wild, tvåvägsspelare, bakgrund i Dif, kanske dags att åka hem till Sverige?

Vidare filtrerade jag fram AHL-prospekt i tuffe Cole Clayton, Chase Priskie, Reilly Walsh, finske Lassi Thomson och Jett Woo med relativt goda stats och storlek.

www.eliteprospects.com/player/289775/simon-johansson

www.eliteprospects.com/player/282470/cole-clayton

www.eliteprospects.com/player/177666/chase-priskie

www.eliteprospects.com/player/300597/reilly-walsh

www.eliteprospects.com/player/372919/lassi-thomson

www.eliteprospects.com/player/281813/jett-woo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Jett Woo hade jag på min lista också. Han är visserligen bara 23 år, så det är möjligt att han inte är villig att ge upp där borta ännu. Någon NHL-spelare lär han dock aldrig bli.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Bra namn. Thomson uppges dock vara klar för Malmö.

Kanske skulle Marcus Björk också kunna vara ett namn?

Annars tycker jag fortfarande att Laavainen är en spännande spelare. I motsats till Axel Andersson, som också är en väldigt "likeable" right-back, så har han ju storlek. Men vetetusan om man bör ta en så offensivt lagd back nu eller om man ska leta något lite mer defensivt.
Kommentera