Brynäs IF

724405 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704410

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Ingen dum tanke, bara det är en jävligt stabil pjäs i 5v5 så är jag nöjd. Men baserar det lite på Alcéns reaktion i intervjun med Ros och Abris när han fick frågan om O’Neil, fick bara en känsla av att han är huvudspåret..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: Tror det bästa skulle vara att få in en åkstark tvåvägscenter. Brynäs har några fantastiska ytterforwards, men det går inte längre snabbt för skickliga spelare som Silfverberg och Indrasis. Ju mer spets en tvåvägscenter har, ju bättre är det ju, men jag ser en risk att laget blir för temposvagt om man inte får in tempostarka spelare nu.

Det är mycket möjligt att O'Neill har den motorn även på ålderns höst, men annars hade jag och flera andra väldigt gärna sett Karlström som också hade blivit en stommespelare i många år framöver. Jag tror inte att det vore smart att ta in en långsam superskicklig center som typ Ruohomaa, tror inte det är vad spelare som Lindblom, Silfverberg, Indrasis etc behöver runt sig.

Jesper Jensen och Clark som gjorde succé med Lindblom var ju inte direkt spelgenier. Jensen var en skicklig passningsspelare men ändå mer av en skridskoskicklig center än ett långsamt spelgeni.
Kommentera