Brynäs IF

724394 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704428

Sv: A propósito de nada
Peja: Svårt att hålla ordentlig koll på AHL-spelare generellt tycker jag, mer än att läsa och titta highlights och stats.

Jett Woo hade, av vad man kan läsa sig till, en rätt bra camp i höstas hos Vancouver. Verkar vara en bra tvåvägsback med bra spelsinne och en fin förmåga att styra på blå. Tror inte han hade gjort bort sig i första backpar i SHL, men det är nog något år bort som tidigast.

Emilio-Pettersen har jag ingen superkoll på. Vet att han var rätt hajpad i sin ungdom, hade en bra college-karriär, men Calgary verkar inte ha trott särskilt mycket på honom eftersom man trejdade honom till Dallas i år efter bara två år i AHL. Skulle säkert minst 30 poäng i SHL i rätt omgivning. Bra kontroll på både klubba och puck, men tror inte han är en förstecenter (än).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Samtidigt, tänk en skicklig och hungrig Emilio-Pettersen mellan Lindblom och Silfverberg, det är en lockande tanke. Det krävs en spelare med hög hockey-IQ för att verkligen blomstra där.

Hoppas för övrigt att Janis Jaks dyker upp i SHL den här gången. Om inte Brynäs hoppas jag på en annan svensk klubb, jag tror att han kommer briljera i SHL, men det får man ju aldrig veta förrän han har provat på det.

Kanske vore lite väl lyxigt för Brynäs med Jaks nu när man har saftat på med Charlie och förmodligen Djoos, men hoppas är ju det sista som överger en, sägs det.

Kollade runt lite bland kontraktslösa målvakter och den här finländaren är väl någon som rent spontant hade varit OK komplement till Källgren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: om det stämmer med alla rykten som finns kring spelare in så är det en målvakt 0 backar 0 centrar (o’neill och vesel som ryktas klara) och två eller tre forwardsplatser kvar och där det handlar om en i tredje och en eller två till fjärdefemman beroende på hur det går med scott och hur man gör med lejon så tror inte det blir någon jättespets som kommer in tror snarare någon som passar bra med kopacka och ölund i en tredje. Så finns inte så mycket kvar att göra nu och om scott och lejon spelar så är det endast 1 målvakt och en forward kvar och då landar man på antalet som alcen nämnde man skulle gå in i säsongen med
Kommentera