Brynäs IF

724395 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704452

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Samtidigt, tänk en skicklig och hungrig Emilio-Pettersen mellan Lindblom och Silfverberg, det är en lockande tanke. Det krävs en spelare med hög hockey-IQ för att verkligen blomstra där.

Hoppas för övrigt att Janis Jaks dyker upp i SHL den här gången. Om inte Brynäs hoppas jag på en annan svensk klubb, jag tror att han kommer briljera i SHL, men det får man ju aldrig veta förrän han har provat på det.

Kanske vore lite väl lyxigt för Brynäs med Jaks nu när man har saftat på med Charlie och förmodligen Djoos, men hoppas är ju det sista som överger en, sägs det.

Kollade runt lite bland kontraktslösa målvakter och den här finländaren är väl någon som rent spontant hade varit OK komplement till Källgren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: tror snarare som center det ryktet och hur alcen sa i intervjun i Sportbladet stt o’neill är prio ett och sen till målvaktsfrågan så tror jag du är helt fel ute där jag tror det kommer vara någon som spelat i Sverige innan och som är billigare och inte en jättechansning som andrakeeper
Kommentera