Brynäs IF

722747 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2704597

Sv: A propósito de nada
Jag gillar Kelleher med.

Men vem petar vi ned isåfall?

Det skulle ju innebära att någon av Kelleher, Indrasis, Rödin, Kopacka, Lindblom, Silfverberg eller Vesel spelar med Ölund och Scott i fjärde. Jag ser inte att någon av dem passar i en fjärdekedja. Möjligen Silfverberg och Vesel som skulle kunna sköta den rollen bra men det är ju slöseri.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "Jag gillar Kelleher med.

Men vem petar vi ned isåfall?

Det skulle ju innebära att någon av Kelleher, Indrasis, Rödin, Kopacka, Lindblom, Silfverberg eller Vesel spelar med Ölund och Scott i fjärde. Jag ser inte att någon av dem passar i en fjärdekedja. Möjligen Silfverberg och Vesel som skulle kunna sköta den rollen bra men det är ju slöseri."

Vesel är ju center, övriga forwards. Så du behöver inte peta ned någon i fjärdekedjan.

Jag skulle känna mig nöjd med; Kelleher, Indrasis, Rödin, Kopacka, Lindblom, Silfverberg och Scott plus 1 fjärdeline fw.

Lite väl ålderstiget lag men det viktigaste just nu är att etablera sig i shl, inte att bygga för framtiden. Laget blir även väldigt likt det som spelade upp Brynäs och fungerade väl. Det ska inte förringas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Med en sådan bredd kan vi spela Sandin hockey och låta fjärdekedjan få lika mycket speltid som de övriga tre.
Då kanske vi inte är lika trötta i tredjeperioden som senast vi var i SHL.
En ny toppcenter ska också in i laget.
Hade älskat att ha Ölund och Scott i en fjärdekedja plus en jobbig powerforward som komplement.
Kommentera