Brynäs IF

722758 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2704614

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "Jag gillar Kelleher med.

Men vem petar vi ned isåfall?

Det skulle ju innebära att någon av Kelleher, Indrasis, Rödin, Kopacka, Lindblom, Silfverberg eller Vesel spelar med Ölund och Scott i fjärde. Jag ser inte att någon av dem passar i en fjärdekedja. Möjligen Silfverberg och Vesel som skulle kunna sköta den rollen bra men det är ju slöseri."

Vesel är ju center, övriga forwards. Så du behöver inte peta ned någon i fjärdekedjan.

Jag skulle känna mig nöjd med; Kelleher, Indrasis, Rödin, Kopacka, Lindblom, Silfverberg och Scott plus 1 fjärdeline fw.

Lite väl ålderstiget lag men det viktigaste just nu är att etablera sig i shl, inte att bygga för framtiden. Laget blir även väldigt likt det som spelade upp Brynäs och fungerade väl. Det ska inte förringas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tycker man kan peta ner Rödin och Scott längre ner. Inte för att dom är dåliga offensivt, utan gör att dom är BRA defensivt, och för att andra spelare kan vara bättre offensivt. Beror självklart på vad man kan få in. Men jag ser det som viktigast att ha en stark förstakedja men också en stark fjärde. En bättre fjärdekedja tror jag är nyckeln.
Vill fortfarande se Rödin - Ölund - Scott i fjärde, eller något liknande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ”det viktigaste just nu är att etablera sig i shl, inte att bygga för framtiden.”

Absolut måste det vara puckeln att ta sig över för denna säsong - att se till att man blir bland topp 12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: såg precis i efterhand att o’neill blev officiellt avtackad av zug i tisdags så måste ju vara något klart för honom och om man ska tro kevinduvet så är de Brynäs men han är klubblös officiellt just nu
Kommentera