Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2704661

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tycker man kan peta ner Rödin och Scott längre ner. Inte för att dom är dåliga offensivt, utan gör att dom är BRA defensivt, och för att andra spelare kan vara bättre offensivt. Beror självklart på vad man kan få in. Men jag ser det som viktigast att ha en stark förstakedja men också en stark fjärde. En bättre fjärdekedja tror jag är nyckeln.
Vill fortfarande se Rödin - Ölund - Scott i fjärde, eller något liknande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Jag tycker man kan peta ner Rödin och Scott längre ner. Inte för att dom är dåliga offensivt, utan gör att dom är BRA defensivt, och för att andra spelare kan vara bättre offensivt. Beror självklart på vad man kan få in. Men jag ser det som viktigast att ha en stark förstakedja men också en stark fjärde. En bättre fjärdekedja tror jag är nyckeln.
Vill fortfarande se Rödin - Ölund - Scott i fjärde, eller något liknande."

Jag förstår hur du tänker och kedjor är ju bara en uppställning på pappret. Men om man tänker sig att istiden är fördelad efter kedjorna, där första spelar mest och fjärde minst så talar det emot din kedja.

Larsson och Rödin klockade in mest istid per match av fw förra året. Ser det som otroligt att Rödin skulle gå från mest till nästan minst istid.

Däremot Ölund och Scott hade relativt liten speltid jämfört med toppkedjorna och det känns ganska naturligt att dom flyttar ned ett hack. Dock kan båda dessa spela bp, vilket vore bra (som Peja är inne på att fjärdelinespelarna inte gjorde i år)

Samma resonemang kan man ha om Vesel och Ölund. Vesel fick mer istid än Ölund förra året, varför ska han helt plötsligt ha mindre istid nästa säsong?
Kommentera