Brynäs IF

724371 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704990

Sv: A propósito de nada
Makita: Ja, senaste SHL säsongen spelade väl Ölund mest med Eklind och Olesen som var riktiga bojsänken i Brynäs. Men konkurrensen på forwardsidan var ju totalt obefintlig då vilket bla ledde till att en spelare som Palve kunde åka runt och fylla år en hel säsong utan att det fick någon konsekvens…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Ja, senaste SHL säsongen spelade väl Ölund mest med Eklind och Olesen som var riktiga bojsänken i Brynäs. Men konkurrensen på forwardsidan var ju totalt obefintlig då vilket bla ledde till att en spelare som Palve kunde åka runt och fylla år en hel säsong utan att det fick någon konsekvens…"

Hmm, stämmer det verkligen? Eklind har skrivit nhl-kontrakt precis och gjorde det bra i luleå i år. Olesen gjorde näst flest mål och fick nytt shl-kontrakt. Enda i den kedjan som spelade i HA var Ölund. Undrar vem sänket var egentligen?

Palve var definitivt för dålig som andracenter ifjol men det betyder ju inte att Ölund skulle gjort succé där. Palve förövrigt en av dom som nämns som succéspelare i finska ligan denna säsongen tillsammans med Brynäs nya kanadick.
Kommentera