Brynäs IF

724370 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2705103

Sv: A propósito de nada
Charles: Jag tror framförallt att om vi har en fjärdekedja med både Scott och Ölund så är det en perfekt omgivning för en junior.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tror inte att någon junior kommer att få A-lagskontrakt redan nu. De som var bästa forwards i J20-laget 23/24 är på väg till div1-klubbar eftersom de inte riktigt platsar i Brynäs. 07:orna är för unga.

Hugo Lejon kommer säkert vara en del av bredden, även Lindblom (som dock inte längre är junior), men det bästa vore nog att ersätta Kvist med någonting från HA eller dylik liga. Jag skulle gärna se någon som är bra på skridskorna och har en fysisk dimension, och naturligtvis en viss anständighet i spelet med puck. Fortier eller Olhaver vore fint, men det måste ju finnas många i Liiga, AHL etc som kan göra det jobbet bra om man scoutar grundligt. Marcus Vela är också intressant där.

På backsidan hoppas jag på en fin rightare (helst Söderström eller Jaks) eller en riktigt bra defensiv back som Jacob Larsson. Det här är lite av drömmarnas tid, så man svävar lätt iväg lite i sina förhoppningar.
Kommentera