Brynäs IF

724254 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2705808

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "I övrigt bör man få klart med en förstecenter och en backup-målis snart nog nu. Blir mer orolig för varje dag som går, i synnerhet gällande centern."

Tänker att centern troligtvis kommer från nordamerika (ahl) och dom har inte spelat färdigt ännu plus att spelarna tillhör en nhl-organisation som ska säga sitt.

En spelare kan möjligen vara klar men kan kanske inte presenteras för ens i juni.

Kan vara samma med både målis och någon back. Eftersom Brynäs är sist ut på marknaden är det rimligt att tro att dom tar spelare som bestämmer sig sist. Spelare från färdigspelade ligor i Europa verkar redan ha gjort klart med nya klubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Håller med om resonemanget kring centern om han är från AHL.

När det gäller målvakten tycker jag egentligen att de enda som håller från HA är Bibeau, Voutilainen och Tex W, resten är jag tveksam till.

Jag menar att Bibeau är det bästa spåret. I o m att han varit skadad en del senaste tre åren tror jag han skulle kunna värvas till en hyfsat låg kostnad, t o m billigare än Lövens mv. Bibeau skulle med sin skadehistorik kunna acceptera en roll som andremålvakt, däremot skulle en sådan som Voutilainen kanske surna till om han bara fick stå 15-20 matcher på en hel säsong.

Tex blir därmed min andrekandidat om vi inte kan få till det med Bibeau, eftersom han nog också skulle nöja sig med att ta andraspaden och dessutom göra det med den äran.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: tänk om Lindblom och Silfverberg inte hade tankarna på att komma hem då hade vi suttit i skiten nu kring värvningar.
Kommentera