Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2706004

Sv: A propósito de nada
William2325: Har själv ingen som helst insyn i Källgrens liv och prestation "over there" (mer än EP-statistik). Men jag tänker att om man fått stå typ 20 matcher i NHL de 3 senaste säsongerna kan man inte vara SÅ extremt dålig heller (21/22 & 22/23 så inte senaste). Hoppas på att han blommar ut hos oss även om statistiken (EP) inte är superimponerande.

Men själv är jag nästan mer nyfiken kring hur Brynäs tänker kring andremålvakten. Vågar man satsa ungt igen som man gjorde med Clara? Kommer man satsa på mer rutin från topplag i HA? (Frågan är ju om toppmålis där vill vara andremålis i ett förmodat bottenlag jämfört med att vara etta i ett topplag i HA). Och med förmodat bottenlag menar jag bara att man måste ha realistiska förväntningar sett till senaste säsongerna i SHL och att vi är nykomlingar, inget annat (tror vi kommer dömas långt ned av många experter men blir gärna överbevisad).

Edit: Gällande Linus Söderströms 4 matcher på 2 säsonger så var han skadad hela första säsongen, andra (där han spelade 4 matcher) var han inte skadad utan petad... I favör för bland annat... Jared Coreau (i AHL-laget)! Vilket sammanträffande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Personligen gillar jag den lösningen Luleå fick till när de värvade Matteus Ward. En ung målvakt som presterat bra på allsvensk nivå och som tävlar mot en uttalad etta, i det fallet Lassinanti. Kollar man så är det väll bara Oliver Håkansson som matchar dem kriterierna. Men varför inte sno honom från Södertälje, det går ju nu när man spelar SHL. Nu har han även mer rutin än då vi lånade in honom.
Kommentera