Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2706159

Sv: A propósito de nada
Gavve: Skulle också vara kul att jämföra SVS% från slottet. Egentligen på nåt vis eliminera påverkan från ofarliga alibiskott så man endast räknar ”riktiga” räddningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Ja självklart! Finns hur mycket statistik som helst man skulle kunna grotta ned sig i. Jag har varken tid, lust eller energi att göra det för min egen del. SÅ viktigt är det inte för mig att titta på varför vi åkte ur heller iofs (finns andra som har det som jobb som gör det bättre).

Som jag ser det i det stora hela så var det mycket som gått åt h*vete under lång tid. Hoppas föreningen lärt sig något av tiden i HA. Hört många (inklusive Alcén) säga att det gjort föreningen gott att hamna där. Att man till slut insett att man inte bara kan värva sig ur varje problem som dyker upp. Det tycker jag är viktigare att man (som förening) insett än att exakt rätt person värvas på precis varenda position (självklart viktigt att värvningar slår rätt ut också).

Jag ser faktiskt försiktigt fram emot säsongen i SHL vilket jag inte vet om jag gjort på många år (såg fram emot säsongen i HA med skräckblandad förtjusning). Även om jag inte tror vi har ett lag för den övre halvan hoppas jag vi har något bra på gång och något vi kan bygga vidare på över tid. Skynda långsamt så att säga. Tydligt var ju i.a.f. att laget verkar ha en förjäkla bra sammanhållning i HA, ska bli intressant att se hur det hanteras när det (förmodligen) blir lite mer motgångar i SHL.
Kommentera