Brynäs IF

723812 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708403

Sv: A propósito de nada
Mogel: ” Bästa kanske nästan vore om Lindstein provade lyckan på andra sidan pölen nästa år.”

Lindstein är väldigt ung vilket vissa verkar glömma? och jag tror han tar både ett och två steg nästa säsong då föregående säsong var lite av ett mellanår,
Lindstein var riktigt bra i JVM och den andra halvan av HA säsongen var godkänd.
Så helt klart ska han in på toppsex till att börja med,
Sen som vanligt så måste du förtjäna din plats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Lätt att säga att Lindstein definitivt ska gå in i topp 6, men...

Kinnvall, Bertilsson, D'Astous, Djoos och Andersson lär ju gå före Lindstein. Då blir han sexa. Om Benn också förlänger i ett sent skede kommer det bli väldigt svårt för Lindstein att platsa.

Man ska nog inte ta Alcén bokstavligen med allt han säger, men han öppnar ju för att inleda med 7 backar + junior, underförstått att någon mer kan ansluta i ett lite senare skede. Det skulle kunna vara Benn eller någon annan. Hur sent skede är ju väldigt oklart. Lindstein själv riskerar väl att ansluta i ett sent skede om han åker över på NHL-campen? Och vad säger St Louis om att deras ganska höga draftval antagligen "bara" kommer vara 6/7:e back i Brynäs ett år till?

Jag gissar på att man vill ha ett definitivt nej från Benn innan man går vidare på andra spår, och att man räknar med att det kan dra ut på tiden lite... men det är spekulation från min sida.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag är inte jätteövertygad om denna backvärvning som komplement till backsidan.
Jag vill se mer tyngd. Offensiva kvaliteter på snabba rör i all ära men vi behöver även någon som kan vara en skans framför egna målvakten vid tex BP, en betongsugga vid sargen, en jobbigt ful jävla ryggsäck som ligger precis på gränsen.
Jag tänker BP. primärt. Vi har Berra just nu. Ev den där Dastous kan vara det. Men vi behöver ju minst två till. Cukste hade varit en behövlig 7de och Benn hade lätt fungerat i 3de backpar.
Men som individuell spelare är Andersson intressant, bara inte till denna backlinje som den ser ut. Då hoppas jag verkligen att man skeppar Johannesson (han har inte visat att han håller i HA ens - även om han är ung) och även Larsen, om han inte som tvåvägsback iaf lyfter sig rejält åt något av hållen (off/def).
Kommentera