Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708464

Sv: A propósito de nada
J-S: Lätt att säga att Lindstein definitivt ska gå in i topp 6, men...

Kinnvall, Bertilsson, D'Astous, Djoos och Andersson lär ju gå före Lindstein. Då blir han sexa. Om Benn också förlänger i ett sent skede kommer det bli väldigt svårt för Lindstein att platsa.

Man ska nog inte ta Alcén bokstavligen med allt han säger, men han öppnar ju för att inleda med 7 backar + junior, underförstått att någon mer kan ansluta i ett lite senare skede. Det skulle kunna vara Benn eller någon annan. Hur sent skede är ju väldigt oklart. Lindstein själv riskerar väl att ansluta i ett sent skede om han åker över på NHL-campen? Och vad säger St Louis om att deras ganska höga draftval antagligen "bara" kommer vara 6/7:e back i Brynäs ett år till?

Jag gissar på att man vill ha ett definitivt nej från Benn innan man går vidare på andra spår, och att man räknar med att det kan dra ut på tiden lite... men det är spekulation från min sida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Kinnvall, Bertilsson, D'Astous, Djoos och Andersson lär ju gå före Lindstein. Då blir han sexa. Om Benn också förlänger i ett sent skede kommer det bli väldigt svårt för Lindstein att platsa.

Man ska nog inte ta Alcén bokstavligen med allt han säger, men han öppnar ju för att inleda med 7 backar + junior, underförstått att någon mer kan ansluta i ett lite senare skede."

Håller inte med och håller med.

Verkar som många överskattar Andersson en hel del härinne. Jag tycker inte det är givet att Andersson är bättre än Lindstein. Dom gjorde snarlika mycket poäng i HA, Lindstein har spelat i Shl och var jvm:s bäste back förra året. I utgångsläget går Lindstein före Andersson i min bok.

Vissa verkar tro att CEDA och Andersson ska hålla samma nivå och sätter Andersson framför CEDA i sina laguppställningar. CEDA gjorde ändå 46 poäng i Liiga. CEDA är en spetsvärvning och Andersson en breddback. Allt annat skulle förvåna å de grövsta.

Däremot håller jag med om att Alcén kommer att knyta upp en till back ganska snart och att han troligtvis väntar in ytterligare en toppback senare; t ex Benn. Finns väl en risk att kanske Djoos drar ut på tiden, och som jag skrivit tidigare, man måste agera efter det man vet nu - och det är att Djoos tillhör Lausanne. Får man loss Djoos tar man ett nytt beslut om backsidan då.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tänker så här att, vad har vi råd med nu? Jag är otroligt dåligt insatt på vad våra spelare nu troligtvis har i lön och hur mycket vi har att spela med men... vi har ju redan rätt fina namn på papperet.

En tanke jag har är att, kan det vara så att man har något spår på en förstacenter? Och att man avvaktar och ser med Benn vad man går på? Att det antingen blir en tänkt förstacenter, landar man inte det så går man vidare med en billigare ytter + Benn?

Sen tänker jag lite att, hade det tagit så här lång tid med Benn om det var ett definitivt nej?
Kommentera