Brynäs IF

722798 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2708587

Sv: A propósito de nada
Bob: Det finns många namn i AHL som är roliga att spekulera om, men om jag kollar på centrar som spelar eller har spelat i Sverige så finns ungefär de här alternativen utanför AHL:

Hampus Plato. Precis som du nämner. Vore en bra ung center men han är ju ingen som går in jättehögt i laget just nu.

Konstantin Komarek. Väldigt skicklig spelare som bevisligen funkar i SHL. 2 år kvar i Västerås och skulle nog inte vara jättebillig sett till lönen. Det som talar emot honom är att han är en ganska långsam spelare.

Axel Holmström. Kontrakt ett år till i Finland. Det kanske skulle gå att lösa. Också ganska långsam, men bra defensivt och ger sig in i skiten.

Linus Fröberg. Okej i båda riktningarna men inte mer än så. Då tycker jag att Holmström är bättre.

Juhani Tyrväinen. Letar nytändning och sägs vara klar för spel i Tjeckien. En fysisk spelare som skulle erbjuda något annat.

Myles Powell. Väldigt offensivt inriktad center som dock är svag defensivt.

Gerry Fitzgerald. Varit bra i både Löven och AIK, frågan är om han skulle kunna steppa upp till SHL.

Carter Camper. Börjar bli till åren, men framstår som det bästa alternativet bland de som vi diskuterar. Klasspelare och av allt att döma en bra karaktär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som att Komarek kan kosta mer än han smakar ja, han och speciellt Camper av de du tar upp är väl de som kan göra något utöver vad Ölund/Vesel kan så Holmström och de andra hade jag nog valt bort för en billigare Plato eller liknande och sen in med något spetsigt som skulle kunna va Camper. Har för mig att han spelade uteslutande på kanten i Leksand? Någon som vet om han centrade i Tappara? Annars är det ju ett tag sen han var center, om det är det man vill ha av honom men ett bra alternativ på kanten annars, även om det kanske kan finnas ännu bättre namn på den fronten?
Kommentera