Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2708615

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som att Komarek kan kosta mer än han smakar ja, han och speciellt Camper av de du tar upp är väl de som kan göra något utöver vad Ölund/Vesel kan så Holmström och de andra hade jag nog valt bort för en billigare Plato eller liknande och sen in med något spetsigt som skulle kunna va Camper. Har för mig att han spelade uteslutande på kanten i Leksand? Någon som vet om han centrade i Tappara? Annars är det ju ett tag sen han var center, om det är det man vill ha av honom men ett bra alternativ på kanten annars, även om det kanske kan finnas ännu bättre namn på den fronten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: Nej, men är ju inte jättefrestad av att värva centrarna jag listar. Här är två andra bubblare:

Marcus Vela. Gick upp med Modo men blev inte kvar där. Fysisk center/forward som även kan spela boxplay. Uppenbarligen mer av en rollspelare längre ner i hierarkin.

Nick Hutchison. Fysiskt stark som dominerar framför motståndarnas kasse. Inte den snabbaste men tyckte ändå hans skridskoåkning var helt okej innan skadan (som han bör vara återställd från nu).

Det är två helt andra än de som finns just nu. Man skulle också kunna lasta rejält på en till ytterforward om man tog in någon billigare center.

Såg bara några matcher med Tappara 23/24, då spelade Camper ytterforward. Som jag förstår spelade han en hel del center i Leksand.
Kommentera