Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708902

Sv: A propósito de nada
puffe: "men ger hellre penningar till min förening än till en enskild spelare."

Man kan ju se det som att om jag ger 1000kr till en (framtida) Brynässpelare och Brynäs då kan lägga 1000kr av sina egna pengar på att uppgradera jumbotronen är lite samma sak som att jag skänker 1000kr till klubben (via souvenirer eller ej) för att de ska kunna värva eller uppgradera jumbotronen.

Skillnaden blir ju att man kan välja vad pengarna ska gå till. Jag kanske vill att mina 1000kr ska vara öronmärkta för en ny spetsspelare t.ex. (namngiven eller ej) Medan andra tycker det är viktigare att de 1000 kronorna kommer till användning för klubben vad de än används till.

För vissa är det viktigt att veta exakt vad pengarna går till och för andra är det inte alls så. Och för transparens så har jag aldrig skänkt en krona till värvningar eller så då jag inte gillar tanken på det själv.

Jag brukar däremot inför varje säsong se till att några som inte har det lika gott ställt får säsongsbiljetter (oftast ståplats då jag inte är gjord av pengar). Detta brukar uppskattas av Brynäs också då jag stöttar de som har det tufft. Vem/vilka biljetterna går till har jag ingen aning om då den biten sköts av Brynäs, jag brukar bara säga "gärna ensamstående som har det tufft och gillar Brynäs". Samtidigt stöttar jag då Brynäs som får fler säsongsbiljetter sålda och fler folk på matcherna också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Vackert, som jag tolkar det är mer supporterstöd(som kan vara en livstid) viktigare än att betala för en spelare som kanske drar efter en säsong?

Ber om ursäkt om jag tolkade Dej fel
Kommentera