Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708904

Sv: A propósito de nada
Gavve: Vackert, som jag tolkar det är mer supporterstöd(som kan vara en livstid) viktigare än att betala för en spelare som kanske drar efter en säsong?

Ber om ursäkt om jag tolkade Dej fel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
puffe: Det beror ju på. Jag tror det behövs en balans om man inte har en storsponsor som slänger in miljoner säsong efter säsong (Porsér t.ex.).

Säg att Brynäsfans samlar in 1 miljon (bara en siffra tagen ur luften) för en värvning. Det motsvarar ca 126 stycken av de dyraste säsongskorten (434 ståplats). 400 extra på varje match är så klart lockande men någonstans måste man ju dra gränsen när det inte är värt det längre.

Vi snittade 6422 besökare i HA förra säsongen. Säg då att vi fans sponsrar 400 biljetter och det kan nog ses som värt det. Men det är ju inte värt det om vi sponsrar med 2000 biljetter eftersom det då betyder att 500 som annars hade gått inte längre kan gå eftersom vi inte har plats för 8400 personer (500 betalande varje gång i förlust blir mycket pengar).

Därför tycker jag att det är viktigt att man gör det som man själv tycker känns rätt. Vissa köper loger, vissa går på matcher de kan, vissa sponsrar andra med biljetter, andra köper en extra korv i kioskerna, andra köper massa merchendise och bjuder på spelares tröjor och andra swishar öronmärkta pengar för värvningar. Inget av dem är fel enligt mig och det viktigaste är att man bidrar med det man kan vare sig det är 0 eller 10 miljoner liksom.
Kommentera