Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2708991

Sv: A propósito de nada
JawKee: Om de är restricted eller inte påverkar väl bara andra NHL-lag? Säkert bra spelare men problemet är att nordamerikanerna också är sjukt intresserade av stats och säkerligen inte har missat deras bra underliggande siffror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Har spelarna låga löner vilket en del fortfarande har i AHL (t ex Luke Henman som spelar i fjärdekedjan i Coachella Valley, Oskar Bäck center i Texas Stars som tjänar 70k dollar, Cal Burke C/RW i Colorado Eagles som tjänar 125k per år) så går det att buda på dem i a f.

Bäck och Burke har dessutom haft bra underliggande siffror typ 3 år på raken och ändå har de fortfarande låga löner. Tror det är fullt möjligt att ge dem ett bud 30% över nuvarande lön och kunna ro hem kontraktet.

En annan intressant spelare som Hockeylabbet filtrerat fram och påminner om Henman: Cameron Wright, rivjärn och tvåvägsspelare i Bakersfield. Fysisk, tar plats framför mål och har typ bäst xg i Bakersfield men spelar i tredje-/fjärdekedjan. F.d collegespelare som kom in sent i proffshockeyn. Kan komma loss för en rimlig peng och färga i Brynäs tredjekedja.

www.eliteprospects.com/player/268686/cameron-wright
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Så kanske det är! Ja, verkligen. Men hade gärna sett honom i laget.
Kommentera