Brynäs IF

722785 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2709342

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Spännande förvärv men jäklar vad mycket som ska klaffa för att de ska vara något vidare hot.
Inga värvningar är säkra på förhand men i deras fall är ju allt närmre en chansning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det som är intressant med Malmös lagbygge är att de tänker utanför ramarna.

Kuokkanen och Haapala hade väl mest spelat ytterforward men Malmö ser egenskaper som gör de till lämpliga i centrar i SHL, enligt Mrmadhawk. Det är att tänka utanför ramarna och på så vis lösa centerbristen på marknaden.

Lite det jag menar med Camper, att om man ser centeregenskaper i honom och tror på det omdömet, så kanske man borde köra på det och strunta i att han mestadels spelat ytterforward och att han är lite gammal. Men det är bara ett exempel.

En center på marknaden är Brent Gates. Har ett förflutet inom Ducks organisation och bör ha varit på camper med Silfverberg Spelade i Slovakien den senaste säsongen och verkar ha gjort det bra, dock en nivå långt ifrån SHL.

Om det finns en möjlighet att få låna Clara om han kör campen och Färjestad signar en annan keeper under tiden, så kanske det vore värt att avvakta lite? Och givetvis skriva A-lagskontrakt med Steinbergs under tiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Fast Malmö har en starkare tränarsida och en riktigt intressant forwardssida. Håller med om att de Inte har många säkra kort och alla kommer så klart inte lyckas men de måste hitta nya vägar med tanke på hur det gått de senaste åren. Spännande i vilket fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: www.eliteprospects.com/player/60736/henrik-haapala

Han ser ut att ha haft det lite struligt en del säsonger? Vet inte om det är pga skador eller petningar eller annat dock. Och med struligt menar jag att han verkar missat en del matcher.

Inte alla som hinner spela i NHL, AHL och sen KHL på bara 30 matcher en säsong.
2017-18:
5 NHL-matcher
20 AHL-matcher
5 KHL-matcher (Jokerit så Finland).

Spelade bara 9 matcher totalt säsongen 21/22 och bara 28 (i 2 olika lag) denna säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Clara skriver NHL kontrakt!
Kommentera