Brynäs IF

722795 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2709357

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det som är intressant med Malmös lagbygge är att de tänker utanför ramarna.

Kuokkanen och Haapala hade väl mest spelat ytterforward men Malmö ser egenskaper som gör de till lämpliga i centrar i SHL, enligt Mrmadhawk. Det är att tänka utanför ramarna och på så vis lösa centerbristen på marknaden.

Lite det jag menar med Camper, att om man ser centeregenskaper i honom och tror på det omdömet, så kanske man borde köra på det och strunta i att han mestadels spelat ytterforward och att han är lite gammal. Men det är bara ett exempel.

En center på marknaden är Brent Gates. Har ett förflutet inom Ducks organisation och bör ha varit på camper med Silfverberg Spelade i Slovakien den senaste säsongen och verkar ha gjort det bra, dock en nivå långt ifrån SHL.

Om det finns en möjlighet att få låna Clara om han kör campen och Färjestad signar en annan keeper under tiden, så kanske det vore värt att avvakta lite? Och givetvis skriva A-lagskontrakt med Steinbergs under tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Om det finns en möjlighet att få låna Clara om han kör campen och Färjestad signar en annan keeper under tiden, så kanske det vore värt att avvakta lite? Och givetvis skriva A-lagskontrakt med Steinbergs under tiden."

Jag har funderat i dom banorna också. Tror han kan signa ett låneavtal ganska tidigt, trots att han kanske kör camperna. Dock talar ju det för en fortsättning i Färjestad kanske.

MEN, vad händer med Carl Lidbom? Kommer han att fortsätta sin karriär i nordamerika? Inte troligt att han får en plats i Vegas iaf och han har bara gjort 1 säsong i shl. Talar inte mycket för att Färjestad vill låna honom igen? Det borde isf öppna upp för Clara till oss.
Kommentera