Brynäs IF

723746 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2709656

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det man måste tänka på är att nya (dyrare) huset kanske inte kräver något som helst underhåll och därmed ändå blir billigare än det billigare (äldre) huset när man slår ut på det kommande år. Så även om det påverkar vilken semester man har råd med just nu kan det ju vara så att det blir billigare även med ett dyrare (nyare) hus i längden.

Exempel från verkligheten:
Jag har ägt några billiga bilar (inköp) där månadskostnaden ändå legat långt över min senaste bil (Renault för 200k via lån då jag inte har 200k kontant direkt) då de gick sönder oftare och krånglade mer. I många fall la jag ned flera gånger inköpspriset i reparationskostnader (inte alltid klokt men de betydde mycket för mig).

Jag är också övertygad om att Brynäs har bättre koll på investeringar och vad de får tillbaka än vad vi har också. Om de kan få 2 till sponsorer och gå 200k+ per månad (bara exempel) efter bytet så finns det väl inget att tveka på? Klart som korvspad att Brynäs inte hade gjort en sån stor investering om de inte räknat med att få något tillbaka på det också. :)
Kommentera