Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2709972

Sv: A propósito de nada
Peja: "Brynäs hade exempelvis kunna väntat ett år för att se hur SHL-återkomsten gick istället för att gå all-in redan nu."

Det vet vi väl egentligen inte? Om den gamla är så pass gammal och trasig och/eller att den är dyrare att underhålla än att köpa en ny (som garanterat är mer strömsnål också) så är det inte alls säkert att det hade gått att vänta ett år till.

Det är ju bara att tänka på hur man har det själv. Har man en frys hemma som håller på att ge upp och garantin gick ut för t.ex. 5 år sen så är man nog inte jättepigg på att chansa och "vänta ett år till" istället för att planera ett inköp så snart som möjligt.

Med skillnaden att byta en frys tar en dag (inköp, installation, bortförsel) istället för ett antal veckor eller till och med månader att göra ("hela sommaren" enligt artikeln). Går alltså ej att göra under säsongen ifall den går sönder helt.

"Hur mycket mer är ett företag beredda att betala för reklam på den nya större mediakuben jämfört med den mindre?"
Här kanske man inte ska tänka att företagen betalar mer utan att man får fler företag att exponeras. Om man kan visa dubbelt så många företag samtidigt (enkelt exempel här) så får man ju in dubbelt så mycket pengar även om alla betalar lika mycket som de gör i dag.

Sen något som jag tycker många missar är ju detta:
"Satsningen har också en grund i att stärka förutsättningarna för fler externa event, även utanför ishockeyn"
"Denna ambitiösa investering är en del av föreningens strategi för att inte bara vara en plats för ishockey utan också att vara regionens främsta mötesplats"

Det handlar alltså inte bara om att göra denna investering för att hockeyupplevelsen ska bli bättre.

Sen så tolkar ju jag (precis som du) att man får bra pris på allt också i och med detta:
"Från start har LEDventure varit väldigt tillmötesgående och villiga att investera i en förbättrad upplevelse."
"LEDventure blir officiell led- och upplevelsepartner."
"Oskar Westergren, Partner Manager på LEDventure AB, kommenterar detta samarbete och betonar dess betydelse för att förbättra arenan och stärka föreningens varumärkeskopplingar samtidigt som man skapar en referensarena."

För mig låter det ju som att LEDventure investerar i detta också och tar en del av kostnaden (oklart hur mycket så klart) då de vill "skapa en referensarena" som kommer vara deras "ansikte utåt" som de kan visa upp för andra företag osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Så när din frys börjar bli gammal kommer du att köpa den största och häftigaste frysen i norra Europa?
Kommentera