Brynäs IF

725361 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2714005

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Hur kan det behövas fem personer på kommunikationsavdelningen? Vad fan gör de om dagarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Hur kan det behövas fem personer på kommunikationsavdelningen? Vad fan gör de om dagarna?”

Görs nog klart mycket mer än vad man ser utåt. Arbetetsrolleb innebär knappast enbart att publicera bilder på socialamedier.
Med tanke på att Svedman varit otroligt noggrann och tydlig med att vi har många i föreningen gör ”mer än de borde” och att vi gör allt för att inte slösa på resurser så är iallafall jag inte orolig för att detta är en genomtänkt lösning och något vi är i behov utav.
Kommunikation och intresse/varumärkesbyggande på sociala medier och dylikt är avgörande för att öka intäkter i dagens föreningsliv. Jag tror/hoppas att detta är nödvändigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz:
5 medarbetare + 1 chef. Ja jag håller med.

Framförallt vad gör digital SLO som bidrar till ett mervärde mer än att man ”har en” på papperet.
Har inget emot personen alls.
Vet hen finns med i rullarna här så hen kan kanske argumentera för sin egen existens och åtminstone upplysa mig bättre.
Det är 52 matcher på ett år + slutspel/kval.
Han slänger någon kommentar inför matcherna i BIFs kanal men utöver det så har jag inte sett honom på någon av matcherna jag varit på, vet inte var jag söker upp honom eller sett något som lyfter min upplevelse som kan i närheten gissas härledas från denne. Kan tänka mig att hen skickar ett brev eller två till ledningen för supporterklubbarna och ev har fysiska möten en handfull gånger per år.
De där kommentarerna som slängs ut i flödet kan jag 100 % absolut vara utan. Och supporterklubbarna tror jag klarar sig själva bara de får ramar och hålla sig inom som kan kommuniceras 1 ggr/år.
Har inget emot personen alls. Tål att poängteras igen.
Men jag ifrågasätter behovet av en uttalad SLO om denne innehar en fulltidstjänat 12månader/år. Ffa om det nu finns 4 andra + 1 chef som ska ha 100% sysselsättning 11 månader om året.

Ta tex Sasse på GD/AB - en fulltidstjänst som verkligen båt ut till mig som supporter med en bra kommunikation. Hade vi haft 5 personer som gjorde 1/5 del av vad Sasse gör framför nosen på mig hade jag kunnat argumentera emot dig Zzz, men nu kan jag f@n inte annat än hålla med i din frågeställning.
BIF hade GD-Karin ett tag och tom hon/ hennes arbete försvann i organisationen - och sedan hon från organisationen/BIF, vilket troligen hade ett samband (men där killgissar jag bara)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Pratar med varandra
Kommentera