Brynäs IF

718243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2714012

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Hur kan det behövas fem personer på kommunikationsavdelningen? Vad fan gör de om dagarna?”

Görs nog klart mycket mer än vad man ser utåt. Arbetetsrolleb innebär knappast enbart att publicera bilder på socialamedier.
Med tanke på att Svedman varit otroligt noggrann och tydlig med att vi har många i föreningen gör ”mer än de borde” och att vi gör allt för att inte slösa på resurser så är iallafall jag inte orolig för att detta är en genomtänkt lösning och något vi är i behov utav.
Kommunikation och intresse/varumärkesbyggande på sociala medier och dylikt är avgörande för att öka intäkter i dagens föreningsliv. Jag tror/hoppas att detta är nödvändigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det verkar finnas en stark trend att anställa många kommunikatörer lite här och var i samhället. När det gäller Brynäs skulle man kunna göra väldigt mycket mer med ganska små medel, tror ärligt talat det finns många ideella krafter som skulle kunna bidra med mycket om de fick chanse/efterlystes.

Det finns väldigt många Brynäsberättelser att berätta, och det hade funkat fint i poddform. Det skulle verkligen vara synd om man inte tog chansen och gjorde det med spelarna som fortfarande finns kvar från storhetstiden, men frågan är om någon av dessa kommunikatörer begriper en sån sak.
Kommentera