Brynäs IF

718182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2714013

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det verkar finnas en stark trend att anställa många kommunikatörer lite här och var i samhället. När det gäller Brynäs skulle man kunna göra väldigt mycket mer med ganska små medel, tror ärligt talat det finns många ideella krafter som skulle kunna bidra med mycket om de fick chanse/efterlystes.

Det finns väldigt många Brynäsberättelser att berätta, och det hade funkat fint i poddform. Det skulle verkligen vara synd om man inte tog chansen och gjorde det med spelarna som fortfarande finns kvar från storhetstiden, men frågan är om någon av dessa kommunikatörer begriper en sån sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det verkar finnas en stark trend att anställa många kommunikatörer lite här och var i samhället. När det gäller Brynäs skulle man kunna göra väldigt mycket mer med ganska små medel..."

Min far berättade en skröna för mig som barn om ”gamla gubben Ahlgren” på Ahlgrens – för de yngre Gävleföretaget bakom godisbilarna och Läkerol. Vilken av Ahlgrenarna det var framgick inte av skrönan. …Men skrönan gick ut på att Ahlgren fått kritik att han lade så mycket pengar på reklam: ”Tänk vad mycket pengar du skulle ha haft kvar om du inte lagt så mycket pengar på reklam”. …Och Ahlgren ska ha svarat: ”Ja, och vad mycket tabletter”.

Sant eller inte. …Men om Brynäs har anställt några kommunikatörer och tagit in några konsulter som får intäkterna till föreningen att öka långt mer än lönekostnaderna är det väl bara att njuta. …Eller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Här är en till kommunaktör/konsult som kostar?
www.brynas.se/article/nerasfq-1ekad/view
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi får ta saken i egna händer och starta podd du och jag Peja ;)
Hockeysnackspodden med gäster från forumet!
OBS! Förmodligen bara med Brynäsare som gäster då MoDoiterna lär tacka nej ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: på våran kommunikations avdelning på jobbet är dem 5 stycken. 3 av dem blev föräldralediga samtidigt nu.

Ändå tog dem bara in EN vikarie för att täcka upp för 3 😂

Säger rätt mycket om hur onödigt många dem tar in på kommunikation.
Kommentera