Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714046

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Nä men det är förmodligen inget som Brynäs vill kommunicera ut utåt heller (alltså exakt i detalj det där med kultur på arbetsplatsen). Att de tar in en som vill få ordning på kulturen är ju svar nog att det varit dåligt tidigare (så tänker i.a.f. jag). Hur det blivit och är nu är väl inte jätteintressant för oss att veta så länge de anställda där (både spelare och andra) är nöjda? Det är ju inte vi som medlemmar som ska trivas på jobbet där (jag vet att detta gäller mer än jobbet men ni fattar vad jag menar).

Sen så har ju alla medlemmar fått löpande information om detta arbete så det lär väl inte komma som en chock för er som är medlemmar?
"Medlemmar har hela tiden fått processen avrapporterad på medlemsmöten."
Då har ni ju kunnat lyfta det och fråga om det då? Om det nu är en viktig fråga menar jag.

Medlemmarna skrivs ju dessutom vara positiva till arbetet som görs/gjorts så de kan ju inte vara helt clueless tänker jag:
"Feedback från medlemmar och deltagare i de olika aktiviteterna har varit övervägande positiv. "

Och är man osäker och vill veta mer så är det ju inte svårare än att kontakta som det står i artikeln:
"För vidare information eller frågor om det genomförda arbetet, vänligen kontakta Per-Olof "Tjolle" Ström eller föreningens ledning."

Tycker det är lite konstigt att man kommer och försöker trycka ned arbetet som Brynäs gjort och säga att man inte vet något när man fått alla chanser i världen att vara med på medlemsmöten och dessutom är välkommen att kontakta Tjolle själv eller Brynäs om man har fler frågor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve:
"Tycker det är lite konstigt att man kommer och försöker trycka ned arbetet som Brynäs gjort och säga att man inte vet något när man fått alla chanser i världen att vara med på medlemsmöten och dessutom är välkommen att kontakta Tjolle själv eller Brynäs om man har fler frågor."

Märker du av effekterna av det arbete (processer/möten mm) som föreningen lagt ned på Brynäs identitet?
Kan du redogöra för Brynäs nya identitet?
Kunskapen om identiteten borde vara viktigare än kunskap om arbetsprocessen?
Skall det vara konsult Tjolle som sitter inne med svaret på frågan om hur Brynäs nya identitet ser ut?
Kommentera