Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714173

Sv: A propósito de nada
Gavve:
"Tycker det är lite konstigt att man kommer och försöker trycka ned arbetet som Brynäs gjort och säga att man inte vet något när man fått alla chanser i världen att vara med på medlemsmöten och dessutom är välkommen att kontakta Tjolle själv eller Brynäs om man har fler frågor."

Märker du av effekterna av det arbete (processer/möten mm) som föreningen lagt ned på Brynäs identitet?
Kan du redogöra för Brynäs nya identitet?
Kunskapen om identiteten borde vara viktigare än kunskap om arbetsprocessen?
Skall det vara konsult Tjolle som sitter inne med svaret på frågan om hur Brynäs nya identitet ser ut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: "Märker du av effekterna av det arbete (processer/möten mm) som föreningen lagt ned på Brynäs identitet?"
Svar nej eftersom jag inte är intresserad och inte går på medlemsmöten. Hade jag varit intresserad av vad Brynäs identitet är eller ska vara hade jag självklart frågat Brynäs om det. Om Brynäs t.ex. påstått att medlemmar är positiva till detta arbete och att det informerats om det på medlemsmöten som jag varit på hade jag ju inte haft mage att klaga i efterhand. OM det är så att Brynäs ljuger om den biten och att de inte alls informerat om det så hade jag varit oerhört kritisk till Brynäs som förening och tagit upp det med dem på en gång.

"Kan du redogöra för Brynäs nya identitet?"
Se ovan. Jag är totalt ointresserad av Brynäs identitet. Säger Brynäs att föreningen och anställda mår bra (välmående förening sa väl alla under HA-säsongen?) så tvivlar jag inte ett dugg på det. Det ska ju ha informerats om detta på medlemsmöten (som jag inte går på) så jag kan inte alls säga vad som förändrats eller så. Det viktiga för mig är att Brynäs gör rätt saker vare sig det är X eller Y. Vad X eller Y är skitsamma för mig då jag inte är expert på vad som är bäst för Brynäs på något sätt, det tror jag mer är ett arbete för de som är inne i föreningen och de som jobbar med sånt här dagligen.

"Kunskapen om identiteten borde vara viktigare än kunskap om arbetsprocessen?"
Helt enig. Men jag är varken intresserad av identiteten eller arbetsprocessen. Om jag varit intresserad av någon av dem hade jag gått på medlemsmöte och frågat om det. Alternativt mejlat Brynäs eller Tjolle i detta fall istället för att sitta här och vara osäker på vad det är för identitet och vad som gjorts.

"Skall det vara konsult Tjolle som sitter inne med svaret på frågan om hur Brynäs nya identitet ser ut?"
Om det är han som varit med och tagit fram den så kan han garanterat svara på det. Att det sen ska behövas en konsult (eller CHPS rättare sagt) för något sånt är ju så klart olyckligt men det är ju bättre att Brynäs ber om hjälp externt än att inte göra något alls. Sen så står det ju att Tjolle eller ledningen kan kontaktas om man har frågor så det är ju inte bara Tjolle som sitter på svaren här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilka spelar tror ni vi får in? Målvakt, back och en forward!
Kommentera