Brynäs IF

722695 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714070

Sv: A propósito de nada
Gavve: ” Ja detta kan jag inte säga något om. MEN jag tycker det är väldigt konstigt om Brynäs går ut officiellt och säger att man redovisat om det på medlemsmöten osv och sen stämmer inte det. Det måste ju i princip alla ifrågasätta i så fall. (Jag går själv ej på dem för att förtydliga).”

Om du inte deltagit på förra årsmötet varför uttalar du dig om något du inte har en aning om?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Jag uttalar mig om det som står i artikeln? Och påpekar att om Brynäs går ut med det och det inte stämmer så borde det bli väldigt livat bland medlemmarna. Jag säger inte att Brynäs sagt eller inte sagt det på mötena. Bara att Brynäs säger att de sagt det vilket du säger inte stämmer. Jag har inga bevis för antingen det ena eller det andra och säger inte att du har fel alls.

Jag hänvisar alltså bara till detta:
"Workshops och möten - Under året har Ström lett ett flertal workshoppar och seminarier med fokus på föreningens historia, värdegrund och framtidsvision. Dessa har inkluderat deltagare från alla delar av föreningen, inklusive spelare, tränare, styrelsemedlemmar och kulturbärare och personal. Medlemmar har hela tiden fått processen avrapporterad på medlemsmöten."

www.brynas.se/article/nerasfq-1ekad/view
Kommentera