Brynäs IF

723257 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2714187

Sv: A propósito de nada
Silfver: Sen är det fortfarande olyckligt att benämna dem som nyanställningar (eller nyrekryteringar). De flesta av dem har varit i Brynäs minst 1 år. Victor har liksom varit i Brynäs sen 2018. Den enda nyrekryteringen är Emil Hintze som haft praktik där under våren.

Om dessa haft andra jobb inom Brynäs tidigare är det liksom inte så att Brynäs får mindre pengar av att omorganisera och flytta dem till andra positioner som behövs mer. (Självklart kan det vara löneförhandlingar osv).

Sen håller jag med alla vettiga människor som frågar om alla kommunikatörer verkligen behövs, det säger jag inget om alls. Tror Brynäs snart har fler kommunikatörer än min vad min arbetsplats har och då jobbar jag ändå i offentlig sektor med runt 9 tusen anställda... Men om man tvivlar på såna saker är ju medlemsmöten och andra tillfällen utmärkta att ta upp det på. Och vill man inte vänta kan man ju mejla och fråga.

Än så länge sitter jag själv rätt lugn i båten i.a.f. Det är ju inte som i Göteborg (alltså kommunen) som för ett år sedan hade 273 heltidsanställda kommunikatörer ;)

Edit:
Självklart kan man spara in genom att säga upp folk. Jag är inte dum. Jag menar bara att dessa rekryteringar inte kostar mer för Brynäs (bortsett från Emil).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Sen kan det vara en organisationsfråga också. Under Comms kan det hamna även andra typer av uppgifter som inte är direkt kopplade till just det.
Men det är ju inte lite ironiskt att när man redan har ett, i förhållande till organisationens storlek, mkt stort antal personer inom grupperingen så skickar man ut något av det sämsta jag sett i kommunikationsväg för att meddela att det skall förstärkas. Kvalitet genom kvantitet?
Kommentera