Brynäs IF

722549 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2714240

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja och det lustiga.. Eller lustigt kanske är fel ord är ju att artikeln jag länkade till nyss (Minimera användandet av konsulter. Inga på nyckelbefattningar.):
www.brynas.se/article/sfmbakqbw-1ekad/view

Alltså kom ut bara en månad efter att Brynäs publicerade denna artikel:
www.brynas.se/article/5n31akosc-1ekad/duo-tilltrader-som-klubbdirektorer-nar-brynas-tar-nasta-steg-mot-en-vinnande-hockeykultur

Sen så måste man ju titta på vad resultatet av det blev så klart (inte bara här). Detta ledde ju till att vi fick in Svedman som klubbdirektör t.ex. Från RiverJumps egna sida:
"Det är med stor glädje vi konstaterar att huvudkandidaten i vår rekryteringsprocess, Håkan Svedman, fick jobbet som ny klubbdirekt. Genom vår djupa kunskap av Brynäs IF som förening och med sin egna kultur så kunde vi matcha person med organisation."

Hela kund-caset finns på deras hemsida och det är faktiskt rätt intressant (men skrämmande) läsning av hur Brynäs mådde då. Det var ju lite turbulent där...:
www.riverjump.se/kundcase/brynas-hockey

Edit:
Självklart helt enig om det om kompetenta chefer och värdegrund. Det har jag sagt förut också!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Haha jo, skrämmande läsning, men det är också det företagets för deras del fördelaktiga vinkling av deras arbete med Brynäs. Man får ta det med en nypa salt.
Kommentera