Brynäs IF

722549 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716222

Sv: A propósito de nada
J F K: Ett gångbart alternativ till en spelare som tillförde nada på isen och mycket i omklädningsrummet hade varit ett värva en spelare som tillförde på isen och i omklädningsrummet. Normalt sett brukar sportchefer leta efter spelare som åtminstone håller måttet på isen. Varför ser ni inte alltid till att ha en pensionerad slagskämpe i laget om Brashear var en så stor tillgång?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Bra fråga, men nu var det väl mest en markering över att vi haft väldigt många hjärnskakningar som aldrig beivrades. Yetman fick en av de fulaste jag sett i SHL av Sanny har jag för mig och det var många andra.

Jag tyckte det var en väldigrät dålig spelare, men jag tar hellre en dålig spelare som gör att laget presterar bättre än en bra spelare som gör laget sämre. Han var väldigt viktig när vi klarade oss kvar.

Sedan var Tollefsen rädd för honom, liksom Ledin med flera. Att han var så dålig på rören att han ramlade ett par gånger ändrar inte det faktumet.

Jag hade aldrig värvat honom, men skitsamma. Många spelare jag pratat med efteråt hävdar att han hjälpte dem väldigt mycket.
Kommentera