Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716226

Sv: A propósito de nada
Peja: Bra fråga, men nu var det väl mest en markering över att vi haft väldigt många hjärnskakningar som aldrig beivrades. Yetman fick en av de fulaste jag sett i SHL av Sanny har jag för mig och det var många andra.

Jag tyckte det var en väldigrät dålig spelare, men jag tar hellre en dålig spelare som gör att laget presterar bättre än en bra spelare som gör laget sämre. Han var väldigt viktig när vi klarade oss kvar.

Sedan var Tollefsen rädd för honom, liksom Ledin med flera. Att han var så dålig på rören att han ramlade ett par gånger ändrar inte det faktumet.

Jag hade aldrig värvat honom, men skitsamma. Många spelare jag pratat med efteråt hävdar att han hjälpte dem väldigt mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kollade lite efter potentiella alternativ till Benn om han beslutar sig för att inte skriva nytt kontrakt med Brynäs IF. Fokus på spelare hemmahörande i Europa.

Ett lågbudgetalternativ skulle kunna vara Trent Bourque, som var bra i Tingsryd och köptes loss av Helsingfors innan transfer deadline. Här snackar vi billigt och långt ifrån Benns nivå.

I Liiiiiga finns också den meriterade Tony Sund, som ju Brynäs var intresserade av innan han gick till Rögle. Då var han svindyr, kanske mer prisvärd nu? Eller har Alcén fått finnfobi nu, månne?

En tjeckisk landslagsback i bra ålder, 28-årige Dominik Masin, är också fortfarande ledig. Bra erfarenhet och profil.

I tyska ligan finns en meriterad tjeck med Kudroc-size, Andrej Sustr heter han. Tunga meriter och en tung spelare, men 33 bast. Håller skridskoåkningen i SHL?

I Schweiz hittar vi en meriterad finländare i form av Ville Pokka. Relativt "tråkig" spelare men skulle kunna vara en stabil pjäs.

Sund och Masin framstår som de bästa alternativen av de här killarna - men det finns också många intressanta namn i AHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Alltså, vad får dig att konstatera att ”Tollefsen liksom Ledin med flera” var rädd för honom? Utifrån klippen vi ser så visar dom ju ingen som helst rädsla eller respekt för honom. Från vad hänvisar du din teori?
Kommentera