Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716309

Sv: A propósito de nada
J F K: Lite kontext kring Breshears av dig hyllade ledaregenskaper. Om jag räknar rätt har han spelat 31 säsonger på olika nivåer, aldrig varit lagkapten och varit assisterande lagkapten 1 säsong av de 31.

Som en jämförelse har Silfverberg, som du utmålar som en usel värvning, spelat 19 säsonger, varit lagkapten 1 säsong och assisterande lagkapten 5 säsonger.

Och då har vi inte ens gått in på klasskillnaden på isen.

Likväl menar du att Breshear var en bra värvning och att Silfverberg kommer visa sig bli en usel värvning.

Lite bias, månne?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Man kan också säga såhär.

Spelarna och ledare säger. Brashear var viktig i omklädningsrummet för att vi skulle prestera bra i kvalet.

Peja säger. Jag var inte där. Har ingen aning, men det kan han inte varit för jag vet alltid bäst.


Sedan kan andra ha varit fantastiska ledare och Brashear kan ha varit värdelös I den rollen resten av sin karriär. Just mot Vita Hästen och kring det kvalet var han väldigt bra på att få Modos spelare att släppa ned axlarna och prestera en hockey under mindre press.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Och det är klart man inte gör en spelare som har så lite istid och har så insignifikant speltid till lagkapten även om han har ledarskap för det. Framförallt på andra sidan väljer man nästan alltid skickliga spelare till kaptenen.. Men du har nog inte koll på sådant.

Om du tycker att ni presterade på topp mot Malmö så förstår jag ditt resonemang. Om du däremot tyckte att det såg krampaktigt ut och ni hade kunnat få en pajas till laget som fick alla att slappna av och spela ut...

Varför argumenterar jag mot någon som så uppenbarligen inte har en aning och mest trollar. Jag har pratat med flera inblandade och alla hyllar Brashear för det han gjorde. Inte på isen, för där var han usel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Som du ser, det spelar ingen roll vad du lägger för argument till JFK. Hen skulle få en uteliggare att vara en bra värvning till Modo. :-)
Enögdhetens fader!
Brashear var en floppvärvning rakt igenom, det säger alla Modoiter jag känner.
Kommentera