Brynäs IF

722551 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2716383

Sv: A propósito de nada
Peja:
Och det är klart man inte gör en spelare som har så lite istid och har så insignifikant speltid till lagkapten även om han har ledarskap för det. Framförallt på andra sidan väljer man nästan alltid skickliga spelare till kaptenen.. Men du har nog inte koll på sådant.

Om du tycker att ni presterade på topp mot Malmö så förstår jag ditt resonemang. Om du däremot tyckte att det såg krampaktigt ut och ni hade kunnat få en pajas till laget som fick alla att slappna av och spela ut...

Varför argumenterar jag mot någon som så uppenbarligen inte har en aning och mest trollar. Jag har pratat med flera inblandade och alla hyllar Brashear för det han gjorde. Inte på isen, för där var han usel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Kollade dock på alla 31 säsonger som Brashear har spelat hockey. Han har bland annat 13 säsonger i mindre ligor där han snittade mer än 0,5 poäng/match, så att han alltid har haft lite istid och undanskymd roll i alla lag där han har spelat stämmer nog inte. Men du har nog inte koll på sådant?

Man kan också argumentera för att det rent ledaregenskapsmässigt var mer imponerande att en 21-årig Silfverberg ledde Brynäs till SM-guld än att en 42-årig Brashear ledde Modo till kvalseger mot Vita Hästen.
Kommentera