Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717344

Sv: Kamikazetips SHL 24-25
SuneMangs: Jag tror Kopacka blir årets flipp. Paras ihop med Ölund och Silfver som kompletterar hans styrkor och svagheter på bästa möjliga sätt. Blir en fruktad kedja som kontrar sönder SHL. Fortfarande lika snabb och skjuter lika bra som i HA. Killen fortsätter skjuta på allt och är uppe och nosar på 20 mål i grundserien. Avslutar säsongen med imponerande 18+9 i poängkolumnen.

Flopp är alltid svårt men slår till med Lindstein, förutsatt att vi plockar in en till breddback i ett tidigt skede. Ansluter sent till laget pga NHL-campen och får svårt att ta plats på sex backar. Lyckas inte bibehålla formen från HA-slutspelet, där han var grym, i ett förmodat sämre Brynäs-lag och spelar med för små marginaler som blir mer kostsamma nu. Hjälps inte av att Andersson börjar säsongen strålande i tredje backpar med mr X. Är inne och ute ur laguppställningen under hela säsongen och St Louis beslutar att plocka över honom till AHL inför 25/26.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kamikazetips SHL 24-25
Lite kul från ”Örnsköldsviks Allehanda igår”

RANKING: SHL’s bästa backar…

På sjätte plats av 10:

6. Christian Djoos, Brynäs
Kommentar: En av Gävleklubbens flera hemvändare och som kommer ta rollen som lagets försteback. Efter nio säsonger utomlands vänder Djoos hem med imponerande meriter. Vad sägs som 180 NHL-matcher, schweiziskt ligaguld och inte minst en Stanley Cup-ring. Han kommer dessutom hem i en bra ålder och kommer därmed vara en toppback för Brynäs i flera år framåt.

Fanns inga Modo backar där dock…😳😉
Låst ämne