Brynäs IF

722551 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717665

Sv: A propósito de nada
Charles: Ska man ta in unga spelare så ska de vara talangfulla och kunna hantera en offensiv roll. Skellefteå värvar Nygård, Brynäs får nöja sig med Hugo Lejon. Det är skillnaden på Brynäs och ett topplag.

Återigen går Brynäs i fel riktning och tänker inte på bredden. Vid skador kommer vi behöva spela Lejon, Ohlsson och Lindblom i en fjärdekedja. Vips så har vi den sämsta fjärdekedjan i shl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Hur ska vi göra då tänker du? Värva spelare som får sitta på bänken? Någonstans så måste man ju använda spelare ur juniorled. Köper att man hade velat haft in en sista forward som tar Lejons plats och skapar lite mer konkurrens. Alternativt kan man värva under säsongen eller ta ett lån. Men någonstans, vid skador, så får man ta ur egna led. Det är inte så att vi saknar talang där nere även om vi inte har någon supertalang.
Vi vet heller inte om det är "i fel riktning" innan säsongen har börjat. Det återstår att se.
Det är även en plats vi pratar om. Scott och Vesel/Ölund är gedigna i en fjärde. Tror inte att vi skulle få shls sämsta fjärdekedja. tror inte heller att hela fjärdekedjan kommer vara skadade samtidigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82: "Återigen går Brynäs i fel riktning och tänker inte på bredden. Vid skador kommer vi behöva spela Lejon, Ohlsson och Lindblom i en fjärdekedja. Vips så har vi den sämsta fjärdekedjan i shl."

Blir ett sånt scenario för långvarigt så plockar man ju oftast in någon mer ny under säsong. Går att ha is i magen.

Vad skulle vi gjort annorlunda i grundbygget med hänsyn till plånbok? Tackat nej till någon av Silfver, Lindblom eller Schroeder och prioritera bättre breddforwards?

(Just Schroeder hade jag faktiskt kunnat avstå av just den anledningen och argumenterade för det tidigare men då var det ett jäkla tjat från de flesta om att Brynäs måste få in en förstacenter). 😄
Kommentera