Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717671

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Hur ska vi göra då tänker du? Värva spelare som får sitta på bänken? Någonstans så måste man ju använda spelare ur juniorled. Köper att man hade velat haft in en sista forward som tar Lejons plats och skapar lite mer konkurrens. Alternativt kan man värva under säsongen eller ta ett lån. Men någonstans, vid skador, så får man ta ur egna led. Det är inte så att vi saknar talang där nere även om vi inte har någon supertalang.
Vi vet heller inte om det är "i fel riktning" innan säsongen har börjat. Det återstår att se.
Det är även en plats vi pratar om. Scott och Vesel/Ölund är gedigna i en fjärde. Tror inte att vi skulle få shls sämsta fjärdekedja. tror inte heller att hela fjärdekedjan kommer vara skadade samtidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Värva spelare som får sitta på bänken?"*

Det fungerade väl bra för Boork och Sundlöv för sådär 10-15 år sen? ;) Där man från match till match vilade alla möjliga spelare. Skämt åsido så måste det ju finnas någon balans. Man kan ju inte värva spelare för att de ska sitta på bänken bara "ifall att vi får skador". Men samtidig ska ju laget inte vara så ömtåligt för skador att man faller ihop som ett korthus bara för att en eller två blir skadade.

Sen värvar väl de flesta lag under säsongen också så även om lagbygget är "satt" (räknar in Benn eller någon liknande eftersom han inte tackats av än) så är det ju inte säkert att detta är laget vi kommer avsluta säsongen med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag är ganska säker på att Gällstedt, Alcén & Co har kommit överens att det är dags att bygga upp en juniororganisation likt det vi en gång hade. Detta medför att vi ”måste” ge yngre chansen bara för att påvisa förändring i organisationen.
Visst det är inte helt optimalt att ge spelare chansen som egentligen inte platsar men kanske är det det som krävs för att börja locka spelare.
Det måste vara slut på att tappa spelare likt Liam Danielsson, det har vi inte råd med om vi vill kunna slussa spelare underifrån.
Värvningen av Lejon antyder väl just att vi ge yngre chansen men att våra 06or(?) inte riktigt håller måttet och då gör man någon hybridlösning på problemet genom att värva ungt utifrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag är ganska säker på att det kommer att kunna komma in en forward under säsongen.
Kommentera