Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717675

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag är ganska säker på att Gällstedt, Alcén & Co har kommit överens att det är dags att bygga upp en juniororganisation likt det vi en gång hade. Detta medför att vi ”måste” ge yngre chansen bara för att påvisa förändring i organisationen.
Visst det är inte helt optimalt att ge spelare chansen som egentligen inte platsar men kanske är det det som krävs för att börja locka spelare.
Det måste vara slut på att tappa spelare likt Liam Danielsson, det har vi inte råd med om vi vill kunna slussa spelare underifrån.
Värvningen av Lejon antyder väl just att vi ge yngre chansen men att våra 06or(?) inte riktigt håller måttet och då gör man någon hybridlösning på problemet genom att värva ungt utifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Fast att ge yngre chansen långt ner i hierarkin "bara för att" var ju till synes precis vad Brynäs gjorde säsongen som man åkte ur när Birgersson och Kvist härjade i fjärdekedjan. Så det här är ingenting nytt utan snarare Alcén som inte lärt sig av sina tidigare misstag. Däremot har man sett till att ha fyra bra centrar och det är ett steg på vägen, det är klasskillnad på att ha Vesel och att ha Birgersson som fjärdecenter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Precis! Gillart. Det kommer ju visa sig under säsongen. Man kommer säkert prova flera olika spelare på Lejons plats. Kanske slänga om lite här och var. Jag tror att det blir bra, ärligt talat. Man måste ju börja ta vara på sina juniorer, matcha in dom. Bara att få träna med A-laget Ju STORT för en junior. Tänk Lejon, hur mycket bättre omständigheter han hamnar i. Linus har väl kanske inte lika mycket i sig, då han tränat och varit runt A-laget ett bra tag. Men andra kan ju växa sig in i det mer.
Tror dom du menar är 07:or :)
Kommentera