Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717684

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Fast att ge yngre chansen långt ner i hierarkin "bara för att" var ju till synes precis vad Brynäs gjorde säsongen som man åkte ur när Birgersson och Kvist härjade i fjärdekedjan. Så det här är ingenting nytt utan snarare Alcén som inte lärt sig av sina tidigare misstag. Däremot har man sett till att ha fyra bra centrar och det är ett steg på vägen, det är klasskillnad på att ha Vesel och att ha Birgersson som fjärdecenter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Dock en väsentlig skillnad att ge plats åt en av j20s bästa spelare som ett komplement till Scott/Ölund kontra att köra en hel kedja med Birger, Kvist och Ljunken (+Blomman) som redan då var seniorer.
(Jawkee han före på samma spår)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är otroligt stor skillnad att ha två yngre i fjärde och att ha en. Det är även skillnad på spelare och spelare. Vi har gjort oss av med Kvist. Att ha en oprövad spelare i fjärde tillsammans med Scott och Vesel eller Ölund är verkligen inte en dålig idé. Det går inte ens att jämföra. Detta är ju bara ett exempel. Vi hade ju ett X antal år sen vår juniorkedja med Ölund m fl. Som steppade upp rejält när vi hade skador.
Kommentera