Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717687

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är otroligt stor skillnad att ha två yngre i fjärde och att ha en. Det är även skillnad på spelare och spelare. Vi har gjort oss av med Kvist. Att ha en oprövad spelare i fjärde tillsammans med Scott och Vesel eller Ölund är verkligen inte en dålig idé. Det går inte ens att jämföra. Detta är ju bara ett exempel. Vi hade ju ett X antal år sen vår juniorkedja med Ölund m fl. Som steppade upp rejält när vi hade skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det är irrelevant att jämföra med olika år eftersom det är olika unga spelare. Att Silfverberg, Järnkrok och andra blivande NHL-spelare kunde komma in och tillföra betyder inte att dagens unga killar kan göra det. Man måste kolla på de mer individuellt och faktum är att varken Lejon, Lindblom, Karlsson eller Ohlsson var fullfjädrade allsvenska spelare 23/24, men ändå chansar att Alcén på att någon ska vara SHL-redo 24/25. Det är inte en rimlig chanstagning i min bok.

Hade som sagt varit en helt annan sak om de hade presterat i HA, men Lejon var inte ordinarie i ett uruselt Västerås och Lindblom hade stora problem med tempot så fort Brynäs mötte andra allsvenska topplag. Finns liksom ingen anledning att tro att de skulle kunna gå in som ordinarie i SHL nu.
Kommentera