Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717718

Sv: A propósito de nada
JawKee: Kommer Lindstein spela för Brynäs nästa säsong är svaret ja på den frågan är han spelklar till premiären.Om inte så blir de sex och sju och vid en skada på Bertilsson eller Kinnvall fem och sex.
Dessa två är hyfsat skadebenägna vilket alla vet.
Så när jag tänker på det så är backsidan tunnare än Forwardsidan.
Vi kan utgå ifrån om man ser till skadehistoriken på Bertilsson och Kinnvall att åtminstone sjundebacken kommer få endel istid om Lindstein är kvar.
Känner vi oss trygga med den backuppsättningen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Det kommer ju att komma in en Benn liknande back till, allra helst Benn själv. Det är väl självklart, annars vore killen avtackad redan.

Johannesson lär bli utlånad till Almtuna som det pratats om. Larsen blir 7:e back, sen har ju Alcén varit tydlig med att 8:e back bli en junior. Lite tråkigt att Udd försvann, men han får nog en hyfsat stor roll hos Nybro. Behöver inte vara dåligt, då kan han komma hem när han är ”klar”.

De flesta backar vill ju helst spela på 6 backar så vem som är 7:a och 8:a har ju mindre betydelse så länge alla är friska.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Jag vågar nästan garantera att Lindstein är kvar. Annars hade vi nog hört något redan?
Ja absolut, dom är ju första och andraback om alla andra är skadade också! Man jobbar nog stenhård på att träna så att vi kan undvika skador. Men självklart är det alltid ett orosmoln. Nu känns det mest som att vi på forumet letar efter saker att oroa oss för, men självklart finns det en oro om man tänker så långt. Hur stora är oddsen att vi får flera skador på backsidan samtidigt? Hur ofta händer det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita:
Ja, det är väl en anständig förväntansnivå?
Kommentera