Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717720

Sv: A propósito de nada
Makita: Jag vågar nästan garantera att Lindstein är kvar. Annars hade vi nog hört något redan?
Ja absolut, dom är ju första och andraback om alla andra är skadade också! Man jobbar nog stenhård på att träna så att vi kan undvika skador. Men självklart är det alltid ett orosmoln. Nu känns det mest som att vi på forumet letar efter saker att oroa oss för, men självklart finns det en oro om man tänker så långt. Hur stora är oddsen att vi får flera skador på backsidan samtidigt? Hur ofta händer det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Har man två skadebenägna backar så måste jag säga att risken är mycket stor att det händer frågan är bara hur många matcher.
Hade vi verkligen hört något nu?
Jag kommer ihåg Boqvist härvan så är inte så säker.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Håller med och känner igen mig i alla farhågor kring att truppen är för tunn. Vi var dock generellt övertygade om att truppen när vi åkte ur var för bra för att göra just det. Även experterna verkade ranka oss högre. Det lämnar utrymme för att analysera "gruppen". Givetvis blir ett lag starkare sammanhållet när man vinner, på grund av delvis spelarmaterialet. Att en grupp mår bra när man vinner samt att kvaliteten på spelarna spelar stor roll behöver knappast diskuteras. Men däremot är SHL precis som HA en tight liga där små marginaler spelar stor roll. Här hoppas jag att gruppen fortsätter ha god stämning och att det återspeglas i spelet. Laget i HA förra säsongen såg ut att må riktigt bra ihop. Jag tror det är något att bygga på, och därför gillar jag Alcéns till synes fokus på att rekrytera spelare med hög arbetsmoral och trevlig framtoning.
Trevlig helg!
Kommentera