Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717779

Sv: A propósito de nada
OveJärnkrok: Söderström är inte den backtypen som Brynäs behöver men om det finns en möjlighet att få hem honom måste man naturligtvis ta den ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Otroligt ändå att Söderström gick som nummer 11 i draften det året. Vid det här laget går det inte att se honom som något annat än en bust. Snittar strax under ett halvt poäng per match i AHL och har inte fått det att stämma alls i NHL och Arizona när han kallats upp.

Söderström går ju, lite cyniskt, att sortera in i samma fack som Philip Broberg, även om den sistnämnde kom in i slutspelet i år och spelade helt ok för Oilers. Bägge tagna tidigt i förstarundan (11, respektive 8) och inte tagit chansen alls, trots flertalet chanser. Båda står dessutom utan kontrakt nu också och är RFA:s. Även Tobias Björnfot, en back som också draftades i förstarundan samma år har ju gått dåligt där borta.

Säger inte att det är helt kört att bli en back för tredje backpar i NHL för Victor, men han blir ändå 24 år under nästa säsong och han börjar sjunga på sista versen där borta (som talang då).

Jag börjar luta mer åt att han helt enkelt inte har det som krävs för NHL-spel och att vi ser honom i Brynäströjan igen om en sådär två, tre säsonger, vilket såklart skulle vara väldigt välkommet.
Kommentera