Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717801

Sv: A propósito de nada
J F K: Om du brytt dig om att läsa mitt inlägg ordentligt och inte bara spinna igång på att jag ser True som en potentiell flopp så hade du insett att vi diskuterat bredd här inne under gårdagen…

Jag sa att jag heller chansar längre ner i laget. True är väl tänkt att gå som 2:a center hos er? Här har vi diskuterat att Lindblom jr och Lejon förmodligen är för svaga för att vara 12:e forward.. Pengarna räcker sällan till allt man vill ha på alla positioner och någonstans behöver man chansa.Silfverberg lär nog leverera i SHL, men det är nog ingen här som förväntar sig att det är 2012 års Silfverberg som kommer hem.

Likadant med Lindblom, han lär nog leverera. Men ingen förväntar sig att det är 2017 års Lindblom som kommer hem, åtminstone första säsongen. Hade det varit det så hade både Silfverberg och Lindblom varit ligans bästa forward och naturligtvis inte aktuella för spel i SHL.

Och vad gör du här inne förresten?… Ni modoiter blir ju väldigt upprörda och kränkta så fort vi Brynäsare skriver i er bok…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tänkte mer på att du är ute och cyklar. Samt kan ni inte hålla er från att konstant vara i vår bok dyker jag upp i er.

Vi ser inga problem med att ha Vigenault som andrecenter. Han avslutade säsongen som andrecenter och var i praktiken det i slutet av säsongen innan i HVs lag som tog tolfteplatsen från Brynäsm

Och det är just bredd jag tycker vi har. Lucas P och OP är nog utanför laget i dagsläget. OP avslutade väldigt bra förra säsongen och skulle lika gärna kunna spela, liksom då Lucas utan att det skulle försvaga oss. Du kan kritisera oss gällande bristande spets, men när bredden är mycket bättre än ifjol på papperet känns det märkligt. Det är knappast där vi lär falla.

Jag skrev bara gällande True att ett VM knappast är representativt och därför tänkte jag att jämförelsen med Silfverberg skulle få dig att inse det absurda med att bara ha den turneringen som referensram. Det gick dig förbi alltså.
Kommentera