Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717803

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tänkte mer på att du är ute och cyklar. Samt kan ni inte hålla er från att konstant vara i vår bok dyker jag upp i er.

Vi ser inga problem med att ha Vigenault som andrecenter. Han avslutade säsongen som andrecenter och var i praktiken det i slutet av säsongen innan i HVs lag som tog tolfteplatsen från Brynäsm

Och det är just bredd jag tycker vi har. Lucas P och OP är nog utanför laget i dagsläget. OP avslutade väldigt bra förra säsongen och skulle lika gärna kunna spela, liksom då Lucas utan att det skulle försvaga oss. Du kan kritisera oss gällande bristande spets, men när bredden är mycket bättre än ifjol på papperet känns det märkligt. Det är knappast där vi lär falla.

Jag skrev bara gällande True att ett VM knappast är representativt och därför tänkte jag att jämförelsen med Silfverberg skulle få dig att inse det absurda med att bara ha den turneringen som referensram. Det gick dig förbi alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K:

”Jag skrev bara gällande True att ett VM knappast är representativt och därför tänkte jag att jämförelsen med Silfverberg skulle få dig att inse det absurda med att bara ha den turneringen som referensram. Det gick dig förbi alltså.”

Håller med dig…

Vi får inte glömma att True har hela 5 poäng på typ 30 NHL-matcher…

varav 0 mål(!)

Sen kastar du ju sten i glashus eftersom du själv påpekat Silfverbergs landslagsfacit typ 732 gånger sen han värvades, men aldrig nämnt hans nästan 400 poäng i NHL eller hans tidigare erfarenheter från SHL.

Nä… det är svårt att ta dig på allvar. Tyvärr.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Brynäs har en klart bättre centeruppsättning än Modo men tycker ni har bättre bredd bland ytterforwards. Där är Brynäs en SHL-kapabel man kort.

Vilka som har bäst spets kommer bero på hur Schroeder och hemvändarna lyckas, men utgångstipset är förstås att Brynäs spets är bättre med tanke på de överlägsna meriterna. Det räcker med att en av Lindblom/Silfverberg levererar för att Brynäs ska ha en av ligans bästa forwards, ingen i Modo besitter deras potential.

På backsidan kan man också argumentera för att Modo har bättre bredd, men även där är Brynäs spets överlägsen. Ingen i Modo besitter samma skicklighet som Djoos.
Kommentera