Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717805

Sv: A propósito de nada
J F K:

”Jag skrev bara gällande True att ett VM knappast är representativt och därför tänkte jag att jämförelsen med Silfverberg skulle få dig att inse det absurda med att bara ha den turneringen som referensram. Det gick dig förbi alltså.”

Håller med dig…

Vi får inte glömma att True har hela 5 poäng på typ 30 NHL-matcher…

varav 0 mål(!)

Sen kastar du ju sten i glashus eftersom du själv påpekat Silfverbergs landslagsfacit typ 732 gånger sen han värvades, men aldrig nämnt hans nästan 400 poäng i NHL eller hans tidigare erfarenheter från SHL.

Nä… det är svårt att ta dig på allvar. Tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Alltså, det är ju oklart om en spelare som True ens håller SHL-klass eller om han rent av kommer att få kicken under säsongen, som så många andra importer fick i Modo 23/24.

Jag tänker att Brynäs siktar på slutspel och helst inte ska jämföra sig med kvalkandidaterna utan snarare slutspelskandidaterna. Därför är helt diskussionen där vi jämför med Modo lite konstig, de är trots allt ligans sämsta lag på pappret tillsammans med Malmö. Brynäs måste sikta högre än så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Återigen. Jag nämnde bara Silfverbergs VM-facit den här gången då Jugge snackade om Trues dåliga facit i VM. Det var Jugge som hoppade på MoDos bristande bredd och då igenom True.

Att någon tolkar det som att jag jämför True med Silfverberg säger extremt mycket om hur ovilliga man är gällande läsförståelse. Jag har aldrig gjort den jämförelsen alls.

Jag förstår att ni gillar era spelare och vi våra. Tänker inte gå in på varför jag tycker Peja har fel då det inte går att föra en konstruktiv diskussion kring det.

Vår största styrka är ändå Karlin och ledarnas förmåga att få ut mycket mer ur laget än folk från sidan anser att vi besitter spelare för spelare. Det och att vi har många yngre utvecklingsbara spelare som gjort sin första SHL-säsong tror jag gör att vi slipper kvala även den här säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: att Silfverberg ens jämförs med True... 😬
Kommentera