Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717812

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo, det låter som HV för två år sedan. Samma hybris enligt mig. Var nöjd om ni slipper kvalet...
Sedan vet jag inte om ni inte måste börja kika lite på åldersstrukturen. Det är ett rätt ålderstiget lag, framför allt bland de tilltänkta bärande spelarna. Ska ni bygga för framtiden måste ni byta ut en del framöver.

Som sagt är vi vana att alla underskattar oss. Vi hade inte truppen att komma tvåa för tre år sedan, inte truppen att gå upp i SHL året efter. Verkligen inte truppen att stanna kvar när vi var en hårsmån från slutspel förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Ja, åldern är ju helt avgörande. Tycker synd om Pitsburgh som har Crosby som är hela 36 (blir 37 i augusti). Helt hopplöst att ha sådana gamla gubbar i laget. MoDo tackade nej till Crosby pga åldern.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Alla är så jäkla besatta av ålder. Det är så jäkla individuellt och är helt säker på att ledningen har koll på läget. Vi har även en bra fystränare. Men är helt övertygad att Brynäs kommer köra en liten rebuild inom några år. Vi får in spelare som kommer utgöra den nya coren. Kör du på det här för att kontra lite bara?
Det återstår att se hur det bär sig. Vårt lag hittills tycker inte jag kan jämföras med det laget HV hade. Eller har vi hybris och är för enögda? Jag tror inte det. Lindblom som blev årets forward senast i SHL, Silfverberg som gav oss guld och har gjort mest mål i ett smslutspel någonsin. Sen förstår jag att det är gamla meriter, men det säger ändå något. Även Djoos in. Behållt Kopacka som Skellefteå slogs för, och Indrasis som gjort det bra i KHL i många år tidigare. Självklart har vi frågetecken, det har alla lag. Men att undvika kval tror jag helt klart vi lyckas med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Först och främst ska Brynäs slippa kvalet, men det slipper man per automatik om man kommer till slutspel. Men som sagt, för att Brynäs inte ska behöva blicka på kvalstrecket krävs att man förstärker med ytterligare två spelare. Där är vi inte nu.
Kommentera