Brynäs IF

722695 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717815

Sv: A propósito de nada
J F K: Alla är så jäkla besatta av ålder. Det är så jäkla individuellt och är helt säker på att ledningen har koll på läget. Vi har även en bra fystränare. Men är helt övertygad att Brynäs kommer köra en liten rebuild inom några år. Vi får in spelare som kommer utgöra den nya coren. Kör du på det här för att kontra lite bara?
Det återstår att se hur det bär sig. Vårt lag hittills tycker inte jag kan jämföras med det laget HV hade. Eller har vi hybris och är för enögda? Jag tror inte det. Lindblom som blev årets forward senast i SHL, Silfverberg som gav oss guld och har gjort mest mål i ett smslutspel någonsin. Sen förstår jag att det är gamla meriter, men det säger ändå något. Även Djoos in. Behållt Kopacka som Skellefteå slogs för, och Indrasis som gjort det bra i KHL i många år tidigare. Självklart har vi frågetecken, det har alla lag. Men att undvika kval tror jag helt klart vi lyckas med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Får jag fråga. Varför tog ni in den här Bobby Trivigno? Kommer från 16p i AHL och 173cm lång 73kg?

Finns det något speciellt som ni har sett i honom, annars luktar detta dunderflopp.

Småpojkar brukar oftast få det svårt i ishockeyn rent generellt, speciellt i SHL där spelet är mindre skickligt och mer fysiskt. Det finns inte många som är kortare än Marchand i hockeyn som klarat sig bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: jag tror personligen att indrasis kommer bli den största överraskningen i Brynäs, tror hans spel kommer passa ypperligt i shl
Kommentera